ХОУМФИКС ЕООД - Фирма за строителни ремонти в София - Услуги.

Фирма за строителни ремонти и услуги Хоумфикс ЕООД ви предлага качествени строителни ремонти на добри цени. Ако се нуждаете от строителни ремонти, ремон на баня, ремонт на апартамент, довършителни ремонти, вътрешни и външни ремонти, полагане на фаянс,теракот гранитогрес, шпакловка, мазилка, боядисване, ВИК услуги, ЕЛ услуги или просто от освежителен ремонт в София не се колебайте да се свържете с нас.

Фаянс Лепене на фаянс, теракот гранитогрес - в бани, на тераси и в сухи помещения. Обръщане на врати и прозорци с плочки.Обръщане на стъпала с плочки. Лепене на камък и др.
Гипсокартон Полагане на шумоизолация, топлоизолация, влагоустойчив гипсокартон, окачен таван, изработка на фигури от гипсокартон.
Боядисване Боядисване с латекс, блажно боядисване, шлайфане, грундиране, боядисване на огради и решетки, лепене на тапети и други.
ВИК Изграждане или ремонт на водопровод(ВИК). Отпушване на канали, сифони, мивки и други. Смяна на щрангове.
ЕЛ Полагане и изграждане на кабели и проводници. Монтажи на ключове, контакти, табла.
Мазилка Вароциментова мазилка, обръщане на врати и прозорци,замазка.
Зидария Зидария с тухли четворки и единичка,зидария с газобетонови блокчета, Фугирана тухлена зидария от облицовъчни тухли.
Къртене Къртене на фаянс и теракота,къртене на подпрозоречно пространство, къртене на замазка, чистене, изхвърляне и извозване на строителни отпадъци.
Монтажи и Демонтажи Монтажи и демонтажи на моноблок, биде, пералня, миялна, мивки, душ кабина, шкаф-мивка, бойлер и други.